Werkwijze

Vitaliteitscoaching richt zich op het verhogen van de algehele vitaliteit. Als coach begeleid ik je hierin door samen te kijken naar 
- Gedachtepatronen
- Voeding en eetgewoonte,
- Assertiviteit (voor jezelf opkomen)
- Beweging
- Stress en burn-out

Al deze factoren beïnvloeden de vitaliteit.


image

Mijn doel is om je bewust te maken van deze factoren en je gedrag hieromtrent. Door het totaalplaatje te bekijken en te ontdekken waar bepaald gedrag vandaan komt kun je er iets in veranderen en vitaler worden.
Door middel van gesprekken maar ook oefeningen kijk ik met je naar je hulpvraag; wat speelt er? Wat wil je daarmee? Wat kun je daarmee? Hoe pak je dat aan?Werkwijze

Allereerst plannen we een intake waarin ik de tijd neem om kennis te maken. Ook ga ik daar uitgebreider in op je vraag, kijk ik met je naar je gewenste doel en welk traject daarbij nodig is. De intake duurt 1 uur. Vervolg gesprekken duren 1 uur en 15 minuten. Na 3-4 gesprekken plannen we een evaluatie om te kijken waar je staat en wat je eventueel nog nodig hebt.

Ik werk vanuit mijn praktijk maar ook buiten. Ik houd enorm veel van de natuur en heb ervaren dat wandelcoaching voor veel mensen ongedwongen voelt. Het buiten én in beweging zijn levert vaak frisse inzichten op.